Onko sinulla 1–6 miljoonaa korttimaksua vuodessa tai 20 000–1 miljoona korttimaksua vuodessa sähköisessä kaupankäynnissä?

Sinua koskevat erityisvaatimukset, ja olemme tarvittaessa yhteydessä sinuun. Huolehdimme yhdessä siitä, että noudatamme PCI:n vaatimuksia.

Onko sinulla alle miljoona korttimaksua vuodessa tai alle 20 000 korttimaksua vuodessa sähköisessä kaupankäynnissä

Auttaaksemme sinua täyttämään PCI DSS:n mukaiset vaatimukset Swedbank Pay toimii yhteistyössä Trustwaven kanssa, joka on hyväksytty QSA (Qualified Security Assessor). Swedbank Pay on tehnyt Trustwaven kanssa puitesopimuksen voidakseen tarjota edulliset hinnat. Swedbank Pay tarjoaa yhdessä Trustwaven kanssa PCI-työkalua TrustKeeper. Se on verkkopohjainen työkalu, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset PCI DSS:n mukaiseen hyväksyntään.

Prosessi etenee seuraavasti:

  1. Mene osoitteeseen pci.trustwave.com/swedbank
  2. Napsauta "Get started!"
  3. Maksat kortilla portaalissa ja voit käynnistää PCI-prosessisi välittömästi.
     

PCI-tarjous sisältää seuraavat:

  • PCI-kysymyslomake – aloitat täyttämällä kysymyslomakkeesi TrustKeeperissä.
  • Haavoittuvuusskannaus (jos olet valinnut tämän) – varaat portaalista ajan kuukausittaiseen ulkoisten IP-osoitteidesi haavoittuvuusskannaukseen.
  • Raportit – Portaali esittää PCI-kysymyslomakkeen ja haavoittuvuusskannauksen raportit ja mahdolliset toimenpiteet.
  • Toimenpidetuki – Jos sinun on toteutettava toimenpiteitä tullaksesi hyväksytyksi PCI DSS:n mukaisesti, saat toimenpide-ehdotuksia.
  • Tuki – Saat pääsyn Trustwaven englanninkieliseen puhelintukeen numerossa +46 77-575 77 00 tai +1 312 267 3201, vaihtoehtoisesti sähköpostitse , kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. TrustKeeperissä on myös usein kysytyt kysymykset.

Kun saat PCI:n mukaisen hyväksynnän, saat todistuksen, "Attestation of Compliance" TrustKeeperin kautta. Saat myös pääsyn PCI-sertifikaattiisi, jonka voit sijoittaa esimerkiksi kotisivullesi.