Onko sinulla 1–6 miljoonaa korttimaksua vuodessa tai 20 000–1 miljoona korttimaksua vuodessa sähköisessä kaupankäynnissä?

Sinua koskevat erityisvaatimukset, ja olemme tarvittaessa yhteydessä sinuun. Huolehdimme yhdessä siitä, että noudatamme PCI:n vaatimuksia.

Onko sinulla alle miljoona korttimaksua vuodessa tai alle 20 000 korttimaksua vuodessa sähköisessä kaupankäynnissä

Auttaaksemme sinua täyttämään PCI DSS:n mukaiset vaatimukset Swedbank Pay toimii yhteistyössä SecureTrust kanssa, joka on hyväksytty QSA (Qualified Security Assessor). Swedbank Pay on tehnyt SecureTrust kanssa puitesopimuksen voidakseen tarjota edulliset hinnat. Swedbank Pay tarjoaa yhdessä SecureTrust kanssa PCI-työkalua SecureTrust PCI Manager. Se on verkkopohjainen työkalu, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset PCI DSS:n mukaiseen hyväksyntään.

Prosessi etenee seuraavasti:

  1. Mene osoitteeseen pci.securetrust.com/swedbank
  2. Napsauta "Get started!"
  3. Maksat kortilla portaalissa ja voit käynnistää PCI-prosessisi välittömästi.
     

PCI-tarjous sisältää seuraavat:

  • PCI-kysymyslomake – aloitat täyttämällä kysymyslomakkeesi SecureTrustissä.
  • Haavoittuvuusskannaus (jos olet valinnut tämän) – varaat portaalista ajan kuukausittaiseen ulkoisten IP-osoitteidesi haavoittuvuusskannaukseen.
  • Raportit – Portaali esittää PCI-kysymyslomakkeen ja haavoittuvuusskannauksen raportit ja mahdolliset toimenpiteet.
  • Toimenpidetuki – Jos sinun on toteutettava toimenpiteitä tullaksesi hyväksytyksi PCI DSS:n mukaisesti, saat toimenpide-ehdotuksia.
  • Tuki – Saat pääsyn Trustwaven englanninkieliseen puhelintukeen numerossa +46 77-575 77 00, vaihtoehtoisesti sähköpostitse , kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. SecureTrustissä on myös usein kysytyt kysymykset.

Kun saat PCI:n mukaisen hyväksynnän, saat todistuksen, "Attestation of Compliance" SecureTrust kautta. Saat myös pääsyn PCI-sertifikaattiisi, jonka voit sijoittaa esimerkiksi kotisivullesi.